Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Placatka s vlastním potiskem

Zverejnený

Hledáte skvělý produkt, který doplní váš sortiment například v palírnách, nebo dárek pro vaše klienty a zákazníky, kteří si potrpí na luxus? 

Pak je tento článek přesně pro vás, jelikož si řekneme, proč jsou placatky skvělým produktem, který je vhodný jako reklamní povrch. 

Začneme tím, co to vlastně placatka je. Věřím, že to všichni víme, ale pro osvěžení se jedná o láhev, která je plochá, a tedy vhodná do každé kapsy. Vyrábí se z materiálů jako je například nerezová ocel. Využívá se nejčastěji pro tvrdý alkohol, specificky pro pálenku.      

Placatka s potiskem vhodná jako dárek.           

Pokud chcete potěšit váženého zákazníka či spolupracující firmu, tak doporučujeme k placatce ještě přikoupit naše vynikající a kvalitní pálenky, které potěší každého gurmána. Také můžete zvolit variantu, která připomíná dárkové balení a placatku koupíte i s pohárky nebo trychtýřem.         

Personalizujte si placatku s potiskem vašeho loga, sloganu či jednoduché fotky. Můžeme vám nabídnout hned z několika metod potisku, ale nejčastější techniky tisku na placatky jsou gravírování laserem a tamponový potisk (bambusová placatka).        

Pokud bychom vám za nás měli doporučit, tak rozhodně gravírování, které dodá placatce nádech luxusnosti.            

Reklamní placatka obohatí váš sortiment.                    

Naše placatky si vyberte z hned několika druhů a velikostí podle preferencí. Díky tématičnosti se placatka jak už jsme výše zmiňovali hodí také do prodejen palíren, kdy si necháte na placatku zhotovit své logo, a díky tomu obohatíte svůj sortiment.              

  1. Zviditelnění značky: Placátky na alkohol s vlastním potiskem mohou zvýšit povědomí o vaší značce a zviditelnit ji v různých prostředích, jako jsou bary, restaurace, obchody s alkoholem a další místa, kde se alkohol prodává. To může pomoci vytvořit povědomí o vaší značce mezi spotřebiteli a přilákat pozornost potenciálních zákazníků.
  2. Osobní identita: Placátky s vlastním potiskem umožňují vytvořit unikátní vizuální prvky, které pomáhají posílit identitu vaší značky a zvýrazňují její hodnoty. Potisk může obsahovat vaše logo, slogany, designy a další vizuální prvky, které pomáhají identifikovat váš alkoholický produkt a odlišit ho od konkurence.
  3. Podpora prodeje: Placátky s vlastním potiskem mohou sloužit jako účinný nástroj pro podporu prodeje vašeho alkoholu. Můžete zde prezentovat slevy, nabídky, nové produkty nebo speciální akce, které přilákají zákazníky a motivují je k nákupu vašeho alkoholu.
  4. Informování a vzdělávání: Placátky mohou sloužit také k informování a vzdělávání spotřebitelů o vašem alkoholu. Můžete zde uvést informace o složení alkoholu, jeho výrobním procesu, regionálních specifikách a dalších zajímavostech, které mohou zákazníky přitahovat a zaujmout.
  5. Vizuální atraktivita: Kvalitní potisk a vizuální prvky na placátku mohou být atraktivní pro zákazníky a přitahovat jejich pozornost. Kombinace zajímavého designu, barev a kreativních prvků může zaujmout spotřebitele a motivovat je k prozkoumání a nákupu vašeho alkoholu.
  6. Přenosnost a široká dostupnost: Placátky jsou mobilní a mohou být umístěny na různých místech, jako jsou bary, restaurace, veřejné prostory a další. To znamená, že můžete dosáhnout širokého publiku a zákazníci se s vaším alkoholem setkají na různých místech a v různých situacích.
  7. Podpora událostí a akcí: Placátky s vlastním potiskem mohou být účinným prostředkem k propagaci a podpoře alkoholických událostí, jako jsou degustace, festivaly, večírky nebo sponzorství. Můžete je umístit na místech konání těchto událostí a zvýšit tak povědomí o vaší značce a produktech mezi návštěvníky.

Při použití placátek na alkohol s vlastním potiskem je důležité dodržovat veškeré zákony a etické normy týkající se propagace alkoholu. Mějte na paměti, že v některých zemích jsou určitá omezení týkající se reklamy na alkohol.

Jestliže budete potřebovat poradit s výběrem potisku na placatky, nebo s čímkoliv jiným, pak se nebojte a kontaktujte nás, nebo se s námi spojte přes náš online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme. Věříme, že budete s nákupem spokojeni a přejeme hezký den.          

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku